OM

She ønsker å inspirere, motivere og engasjere kvinner til å ta det neste steget, enten på karrierestigen eller ut i egen virksomhet. She ønsker å få kvinner til å tenke stort, tenke nettverk og muligheter. She Conference arrangeres på kvinnedagen 8.mars på Folketeateret.
Arrangementet var opprinnelig et initiativ fra Heidi Aven og Linn-Cecilie Linnemann, som fylte 500 seter på Latter to år på rad.

I år starter vi også opp She Mentor som ledes av Solvor Øverlien Magi og med Siw Stenbrenden som fagansvarlig. Marit Sagen Gogstad leder som i fjor prisen She 2016. Det er også inngått et samarbeid med Emergence School of leadership.
Les mer om SHE Mentor

Om kvinnene bak She

eltd-team-image

Susanne Kaluza

CEO

``Life is what you make it!``

Susanne er vår nye CEO. Hun kommer fra stilling som strategisk rådgiver i Trigger og er spaltist i Morgenbladet. Hun har bakgrunn som journalist i Dagbladet og redaktør i Egmont, for Kvinneguiden og Foreldre.no. Susanne er også gründer og forfatter, og har skapt flere initiativer som har vært med på å sette dagsorden, blant annet #kvinnerinn, #postitgerilijaen og aksjonen ``Gå for Sumaya``. Hun er også en aktiv blogger på susannekaluza.com. Hun har vært nominert til Årets Navn av Dagbladet, og som en av Norges 25 mest innflytelsesrike på Internett av Nettavisen.

eltd-team-image

Heidi Aven

Initiativtaker She, leder og seriegründer

``Jeg elsker gode ærlige relasjoner som bidrar til å skape nye ideer igjennom engasjement, kreativitet og godt samarbeid.``

Heidi har gründet en rekke selskaper – hva driver henne? Jo, et iboende ønske om å skape noe nytt. Det å drive frem ideen til forretningsplan og samarbeidspartnere er på plass. Heidi gjør det ikke alene. Hun har et stort nettverk som hun sparrer med, blir utfordret av, og får nyttige kontakter gjennom; å være alene på veien mot målet, det er ikke så gøy. Heidi har lang erfaring med digitale omstillingsprosesser, IT-strategier og rådgivning samt lederfunksjoner.

Sponsorer

Disse virksomhetene har vist stort engasjement for å løfte frem gode rollemodeller, og disse samarbeidspartnerne har bidratt stort til å gjøre She Conference mulig og til å bli en suksess!