Future
``START THE CHANGE``
9. NOVEMBER, 12.00 - 16.00

She FUTURE

THE HUB, Telenor Fornebu

9. NOVEMBER, 12.00 – 16.00

SHE FUTURE er en arena der vi samler gründere, investorer og næringslivsledere som er bevisst på at mangfold bidrar til innovasjon, kreativitet og vekst. Vi tror på at vi sammen kan forme den fremtiden vi ønsker, gjennom å kombinere gode ideer med teknologi, kunnskap og mangfold. Hvordan skal vi jobbe for å få utlignet forskjellene, og hvordan kan økt kvinnelig deltagelse påvirke utviklingen? Vi har samlet noen av våre klokeste hoder for å belyse disse temaene og diskutere hvordan vi vil skape en mangfoldig fremtid . Kvinnelige grundere får pitche hvor investorer sitter i juryen. SHE ønsker både menn og kvinner velkommen til å inkludere og involvere seg – sammen skaper vi endring!

Program

11:30
Dørene åpner
12:00

Leder for Telenor Mobil privatmarked, Bjørn Ivar Moen, ønsker velkommen til Telenor The Hub.

Konferansiér Eirik Norman Hansen introduserer neste sesjon.

12:10-13.10
Sesjon 1 - Kvinner, teknologi og ledelse
12:10
Harald Eia - Feelgood
12:30
Kjartan Slette - Unacast
12:45
Ingjerd Blekeli Spiten - Telenor
13:10-13:30
Pause
13:30-15:00
Sesjon 2 - Lykke, hjernen og mangfold + pitches
Sal A:
13:30
Grethe Viksaas - BaseFarm
13:50
Kaja Nordengen - Ahus
14:15
Martine Kveim - Chooose
14:40
Siri Gomnæs Børsum - Google
Sal B: Thea Messel, Danske bank Hub.no - konferansiér
13:30
Nassima Dzair - InterBridge
13:45
Pitches
13:55
Kristin Dolve Larsen - No Isolation
14:15
Pitches
14:25
Anders Lier – Nordic Impact
14:45
Pitches
15:00-15:20
Pause
15:20-16:15
Sesjon 3 - AI, mangfold for innovasjon og videre vekst
15:20
Hanne Torill Mevik - Bakken & Bæck
15:35
Rolf Assev - StartupLab
15:55
Kristin Clemet - Civita
16:15
Eirik Norman Hansen – Itch Design
17:30-21:00
Middag og underholdning, Telenor Expo

Foredragsholdere

Vi har samlet et knippe av våre klokeste hoder for å belyse hvordan mangfold skaper innovasjon.

team-image

Kristin Clemet er daglig leder i Civita. Hun var utdannings- og forskningsminister i perioden 2001 – 2005 og viseadministrerende direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon fra 1998 til 2001. Hun har tidligere vært arbeids- og administrasjonsminister (1989 -1990) og stortingsrepresentant for Høyre (1989-1993).

team-image

Harald Eia har vært en av våre skarpeste og mest kjente komikere siden 1990-tallet, med flere suksesser i tospann med Bård Tufte Johansen. For tiden leder han Brille på TV Norge. Han har hovedfag i sosiologi fra UiO.

team-image

Siri er brennende opptatt av digitalisering og de mulighetene teknologi gir for vekst og utvikling i selskaper. Hun er en forkjemper for bruk av teknologi for å effektivisere drift, øke konkurransekraften og utnytte nye forretningsmuligheter. I hennes dialog med norske bedrifter legger hun stor vekt på utvikling av den rette kulturen for innovasjon.

team-image

Martine drives av å skape verdifullt engasjement og inspirere andre til å bevisste valg for seg selv og omverdenen. Dette gjør hun som medgründer av klimaselskapet Chooose, vinner av årets «100 pitches» under Oslo Innovation Week. Chooose er en plattform som gjør enkeltpersoner og bedrifter klimapositive gjennom å kjøpe opp utslippskvoter og skrote dem.

team-image

Kjartan er en av grunnleggerne i Unacast, som bygger the Real World Graph - verdens ledende lokasjons- og proximityplattform. Han er styremedlem i IKT Norge, og før Unacast satt han i ledergruppen i TIDAL. Unacast vokser fort i NYC og Oslo, og Kjartan bruker mye tid på hvordan man best bygger en fleksibel organisasjon som er god på inkludering og mangfold.

team-image

Nassima Dzair er grunnlegger og CEO i InterBridge. Det er et sosialt entreprenørskap som kurser engasjert ungdom med ulik bakgrunn for å inkludere dem i samfunnet på tvers av sosiale og geografiske skillelinjer. Målet er at de skal føle tilhørighet og ta ansvar for å gjøre sine omgivelser mer inkluderende og bærekraftige.

team-image

Rolf er partner I StartupLab som er Skandinavias største tech-inkubator. Rolf er også investor og entreprenør med fokus på utdannelse og ny teknologi. Før det arbeidet han 12 år i Opera Software som Executive Vice President Sales and Marketing, Chief Commercial Officer og Chief Strategy Officer.

team-image

Kaja er lege med spesialisering i nevrologi ved Akershus universitetssykehus, med Postdoc ved Clinical Neuroscience Group, Universitetet i Oslo og Akershus universitetssykehus. For øvrig er hun en ettertraktet foredragsholder og forfatter av ``Hjernen er stjernen``.

team-image

Den røde tråden i Ingjerds karriere er digital transformasjon og innovasjon. Hun har ledet digitaliseringen i ledende bedrifter på tvers av industrier. Ingjerd er overbevist om at innovasjonskraft og evne til endring må drives gjennom menneskene i en organisasjon. Teknologien er her, vinnerne er de som evner å bruke for å skape konkurransekraft.

team-image

Hanne-Torill Mevik er utdannet i teoretisk fysikk ved Universitet i Oslo og jobbet tidligere som forsker innenfor maskinlæring og informasjonssikkerhet ved FFI. Hun er nå Data Scientist hos Bakken & Bæck, der hun bruker metoder og algoritmer fra maskinlæring for å prosessere naturlig språk, med hovedfokus på norsk tekstdata.

team-image

Anders er impact investor og teknologientusiast. Han er arbeidende styreleder i Nordic Impact, som investerer i teknologistartups som har som formål om å gjøre noe bra for verden. Han mener at eksponentiell teknologi er sentralt for å løse de store utfordringer for samfunnet og miljø.

team-image

Grethe Viksaas har hatt en lang karriere hos driftsleverandøren Basefarm AS. Først som grunnlegger og administrerende direktør, deretter fra 2016 som arbeidende styreleder. Før dette var Viksaas administrerende direktør hos SOL System AS og Infostream ASP.

team-image

No Isolation har som mål at ingen skal leve ufrivillig i sosial isolasjon og ensomhet. Derfor skreddersyr de kommunikasjonsverktøy for å bringe folk sammen. Deres første verktøy er roboten AV1.

team-image

Eirik Norman Hansen er CEO i itch design i Norge og har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier, der han selv er en meget aktiv deltaker. De siste årene har Eirik vært en mye brukt foredragsholder og konferansier hvor temaer rundt betydningen av det digitale står helt sentralt.

Sponsorer

Innovasjon Norge, Telenor, Danske Bank/The Hub og Empefire er samarbeidspartnerne våre som har bidratt til SHE Future