Conference 2018
SHE ARENA
Kulturhuset og Internasjonalen, 8. mars 2018, 12.00-15.00
Kjøp billetter til SHE Arena her

She CONFERENCE 2018 – SHE ARENA

8. MARS 2018, 12.00-1500

Kulturhuset og internasjonalen

 SHE Arena er et nytt arrangement tilknyttet SHE Conference 2018, som gir muligheten til fordypning i ulike temaer knyttet til mangfold og innovasjon, gründere og startups, investeringer og selvutvikling – gjennom fire ulike arenaer, med en mengde fantastiske foredragsholdere:

SHE FUTURE (KULTURHUSET) er en arena som har fokus på mangfold, innovasjon og
ledelse. Vi samler grundere, investorer og næringslivsledere som er
bevisst på at mangfold bidrar til innovasjon, kreativitet og vekst.

SHE INVESTS (KULTURHUSET) skal bidra til økt fokus og engasjement rundt kvinner og investering. Dette skal oppnås ved å fokusere på tre hovedområder, inspirasjon, nettverk og kompetanse.

SHE STARTUP (KULTURHUSET) er en arena der du får møte noen av Norges raskest voksende startups og noen av de mest erfarne og innsiktsfulle investorene. Her vil vi fokusere på økt mangfold innen entrepenørskap og hvordan man få flere kvinner til å ta steget og bli gründere.

SHE BALANCE (INTERNASJONALEN) er for deg som ønsker å nå målene dine, utvikle deg og bli den beste utgaven av deg selv. Her får du kunnskap og inspirasjon om hvordan du kan styre din utvikling mot en god balanse mellom å ta vare på deg selv samtidig som du jobber mot målene dine.

Foredragsholdere

She Arena 2018, på Kulturhuset og Internasjonalen, byr på en fantastisk samling talere. Listen oppdateres fortløpende.

team-image

Fra Berit startet som forsker i Televerkets forskningsinstitutt på 80-tallet har hun viet hele sin yrkeskarriere til Telenor. Hun har hatt en rekke roller i konsernet, og i dag har hun ansvaret for all Telenors virksomhet i Skandinavia. Berit er også engasjert i flere områder av nordisk næringsliv gjennom rollen som styremedlem i DNB og SAS. Hun brenner for fiber i bakken og fart i skyen, er av hjertet en tech-entusiast og nysgjerrig på innovasjon og utvikling. I 2016 ble Berit kåret til en av Europas femti mest inspirerende kvinner i teknologiverden av Inspiring Fifty.

team-image

Kristin Skogen Lund har tidligere vært konserndirektør i Telenor, administrerende direktør i Aftenposten, konsernsjef i Scanpix Scandinavia og administrerende direktør og redaktør i nettportalen Scandinavia Online. Hun har hatt internasjonale lederstillinger i Unilever og Coca-Cola og vært eksportstipendiat ved ambassaden i Madrid. Skogen Lund er styremedlem i Ericsson, og har tidligere vært president i NHO og styremedlem i Orkla ASA. Hun har en MBA fra INSEAD og en Bachelor i International Studies and Business Administration fra University of Oregon.

team-image

Knut Brundtland begynte hos ABGSC i 2010, og tok over som CEO i oktober samme år. Før dette hadde han tilbragt mange år i ulike lederstillinger og styreverv, og vært CEO i Voss of Norway. Han har 15 års erfaring som advokat og partner i BAHR i Oslo, og juridikum fra Universitetet i Oslo.

team-image

Martine drives av å skape verdifullt engasjement og inspirere andre til å bevisste valg for seg selv og omverdenen. Dette gjør hun som medgründer av klimaselskapet Chooose, vinner av årets «100 pitches» under Oslo Innovation Week. En plattform som gjør enkeltpersoner og bedrifter klimapositive gjennom å kjøpe opp utslippskvoter og skrote dem. I tillegg er Martine gründer av Young Happy Minds (YHM) og Young Happy Professionals (YHP), to organisasjoner som holder workshops for barn og unge i og utenfor skoler og i bedrifter. De lærer bort praktiske øvelser og verktøy innen positiv psykologi slik at man skal stå sterkere i møte med en hverdag i ekstrem utvikling. Under årets konferanse kommer Martine blant annet til å snakke om effekten av å knytte styrker med egen «passion and purpose», og hvordan dette kan drive suksess både som en gründer og ellers i livet.

team-image

Rolf er partner I StartupLab som er Skandinavias største Tek-inkubator. Rolf er også investor og entreprenør med fokus på utdannelse og ny teknologi. Han har blant annet investert i WeWantToKnow, et prisvinnende software som lærer barn matematikk. Videre har Rolf 12 års erfaring fra Opera Software som Executive Vice President Sales and Marketing, Chief Commercial Officer og Chief Strategy, og var med på å ta Opera fra 12 til 750 ansatte og over 200 millioner aktive brukere.

team-image

Javad Mushtaq er en ung, samfunnsengasjert leder og sosial entreprenør med erfaring fra 4 kontinenter. Han er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og jobber til daglig som Strategy Manager i Aker Solutions. I tillegg har han startet tre organisasjoner som fokuserer på social impact, MAK (Mangfold og Ledelse, med Norges største nettverk av unge talenter med mangfoldig bakgrunn), MinMentor (Reduksjon av frafallsrate på videregående skole), og et globalt social impact akseleratorprogram. Han er også leder for Global Shapers Oslo av World Economic Forum, og ble i 2017 valgt som YTILI Fellow av US State Department som 1 av 100 unge innovasjonsledere fra Europa.

team-image

Kjartan er en av grunnleggerne i Unacast, som bygger the Real World Graph - verdens ledende lokasjons- og proximityplattform. Han er styremedlem i IKT Norge, og før Unacast satt han i ledergruppen i TIDAL. Unacast vokser fort i NYC og Oslo, og Kjartan bruker mye tid på hvordan man best bygger en fleksibel organisasjon som er god på inkludering og mangfold.

team-image

Vibeke Holtskog driver Holtskog AS under mottoet «Vi beveger mennesker». Siden 2009 har hun jobbet som kurs- og foredragsholder innen kommunikasjon, retorikk, didaktikk og motivasjon. Vibeke har i mange år fordypet seg i presentasjonsteknikk og hva som kjennetegner en god formidler, og har fått kallenavnet formidlingsdronninga. Her vil hun dele sine effektive metoder for gode presentasjoner og formidling som funker.

team-image

Anne er en av grunnleggerne av Global Invest Her, en plattform og nettsamfunn for kvinnelige entrepenører som avmystifiserer finansiering og hjelper dem til å bli investeringsklare, for raskere å få nødvendig finansiering. Hennes målsetning er å få rettet opp de enorme kjønnsforskjellene innenfor investeringer, der over 300 milliarder dollar mer investeres i mannlige entrepenører. Hun er en dynamisk og lidenskapelig forkjemper for kvinnerettigheter med over 22 års erfaring i internasjonal business. Hun har holdt innlegg på TEDx og er rådgiver innen mangfold og likestilling for Fortune 500-selskaper.

team-image

Olivier, den rykende ferske skuespilleren, vinneren av Amandaprisen 2016 og medisinsk teknisk ingeniøren er en ildsjel helt uten like. Opp gjennom de siste årene har Olivier engasjert seg innen alle mulige slags felt, med et stort smil og innsatsvilje som om han selv alene skulle vært et team på 10 stykker. Men veien hit har ikke alltid vært like lett for Olivier, og dette er nok også noe av grunnen til hans brennende ønske om å kunne være med på å gi noe tilbake. Han kom til Norge i 2005, etter å ha vokst opp og bodd 12 år i en flyktningleir i Malawi sammen med familien sin.

team-image

Hennes visjon er å hjelpe andre mennesker å få ut dere potensial på sin arena ved hjelp av evidensbasert moderne psykologi. Cecilie har Msc i Organisasjon og ledelse, og BA i Psykologi. Hun har skrevet boken Mental Styrketrening, utviklet onlinekurs i mentaltrening, gjesteunderviser på John Moores University i Liverpool, vært fast spaltist for noen av Norges største aviser, og leverer daglig både foredrag og en til en prosesser til en rekke prestasjonsmiljøer bestående av alt fra idrettsutøvere , skuespillere og ledere/medarbeidere i norsk og Internasjonalt næringsliv.

team-image

Sigurd Granmark har de siste 4 årene besøkt og kartlagt over 500 selskaper i Norge. Han jobber med ledelsen i flere av Norges største selskaper. Få har bedre oversikt over hva næringslivet i Norge sliter med og lykkes med. Sigurd er tidligere leder av Adidas-gruppen, og forfatter av boken KulTur. I foredraget med samme navn, forteller han om én ting fremtidens beste ledere og selskaper vil ha til felles.

team-image

Catherine Lemaréchal har drevet Ticato AS i 11 år, og er rådgiver og coach innen kommunikasjon, merkevarebygging og tidsmestring. Hun brenner for å hjelpe andre å få til mer enn de tror de kan. Catherine er opptatt av å gi deg nyttige tips som du kan benytte med én gang, for å gjøre hverdagen din bedre.

team-image

Eirik jobber som Markedsdirektør i Coca-Cola European Partners, det norske tapperiselskapet til Coca-Cola. Han har vært i Coca-Cola systemet i 16 år, og har hatt ulike stillinger både på nordisk- og vest-europeisk nivå. Utover å være sivilmarkedsfører fra BI, har Eirik også utdannelse fra Forsvaret, med tjenesteopphold i både inn- og utland. Han sitter også i Matvarebransjens Faglige Utvalg (MFU), som skal ivareta at mat- og drikkevarebransjen holder seg til akseptabel markedsføring ifht barn og unge.

team-image

Anders jobber som partner i Arkwright Consulting og er samtidig partner i inkubatoren Arkwright X, som han var med å starte i begynnelsen av 2017. Han har lang erfaring som strategisk rådgiver innenfor vekst, re-organisering og forbedringsprogrammer for noen av Skandinavias største bedrifter. Ved siden av konsulentlivet er Anders en aktiv startupinvestor samt co-founder og styreleder i Spacemaker.AI, som har vokst fra 2 til 25+ ansatte på under et år.

team-image

Det som startet med at Berta i 2012 savnet de gode samtalene i sitt eget parforhold, har idag utviklet seg til et helt konsept som nå finnes i flere tusen hjem og arbeidsplasser i Norge og internasjonalt. Berta Lende Røed og Tonje Flack driver selskapet Fuel It AS. De jobber hver dag med å få oss til å snakke mer og bedre sammen, både hjemme og på jobb. De har utviklet en rekke FuelBoxer for personlige relasjoner, for næringslivet og det offentlige. Alle handler de om å skape en arena for den gode samtalen ansikt til ansikt, som gjør at du blir sett, hørt, anerkjent og føler fellesskap. Som styrker og utvikler både deg selv og dine relasjoner!

team-image

Johannes Ørbeck-Nilssen er lege, foredragsholder og mentor i alle livets arenaer, med ekspertise innenfor menneskelig atferd, psykologi, relasjoner og mind-body connection. Johannes er genuint opptatt av menneskers helse og livskvalitet og har jobbet med å utvikle mennesker i snart 10 år. Det viktigste for å ha et godt liv er å mestre eget sinn og følelsesliv. Basert på omfattende tverrfaglige studier og bred praktisk erfaring har han utviklet en metode som gir raske og varige resultater.

team-image

Jeanette Dyhre Kvisvik startet Villoid med stilikonet Alexa Chung, Karin Källman (Rocket Internet) og spilleksperten Jarle Snertingdalen. De lanserte sin e-handelsplattform 1. desember 2017. På villoid.com kan influencere selge sine egne produkter direkte til sine følgere og fans med hjelp av AI-drevet visuelt søk. Tidligere har Jeanette startet flere selskaper, blant annet Liquid Barcodes (solgt til Telenor), og sixbondstreet.no (kjøpt av Komplett). Hun er advokat med Master of Law fra Universitetet i Bergen, og har jobbet som advokat i BA-HR og som konsulent i McKinsey.</p> <p>

team-image

Rune Syversen er en av grunnleggerne av Crayon, og har vært CEO siden 2002. Før han ledet oppstarten av Crayon, hadde han ulike lederstillinger i Telenor i Norge og Sverige, og han har grunnlagt flere selskaper innenfor IT og finans. Han har sin utdannelse fra BI.

team-image

Jonas er til daglig leder av Maersk Management Consulting (MMC), Maersks interne konsulentenhet med ca. 40 strategikonsulenter, som han selv var med å starte opp for fem år siden. Fra før av har Jonas erfaring fra det internasjonale rådgivningsselskapet BCG. I 2016 jobbet han som senior strategirådgiver, for ledelsen i Maersk, i arbeidet med å stake ut den nye strategiske retningen for selskapet. Utover jobben i Maersk underviser Jonas i organisasjonspsykologi og endringsledelse på universitetsnivå. Maersk har i senere år økt fokus betraktelig på globalt talent, mangfold, inkluderende ledelse og innovasjonsevne – en essensiell reaksjon for å være relevant i fremtiden for både kunder, partnere og ansatte.

team-image

Sigrun Syverud var med å starte klesleieplattformen FJONG høsten 2016, mens hun jobbet som corporate finance-rådgiver, og daglig følte savnet etter å kunne variere på antrekk, uten å bruke for mye penger og oppbevaringsplass. Gjennom sin rolle i FJONG og yrkesbakgrunn har hun mye erfaring med startup-finansiering, fra begge sider av bordet. Hun er utdannet samfunnsøkonom fra Humboldt Universitet, Berlin, og siviløkonom med spesialisering innen finans fra Norges Handelshøyskole. Hennes lidenskaper er teknologi, og bærekraftige og smarte forretningsløsninger som forbedrer folks hverdag.

team-image

Janicke har over 28 års erfaring i bank og finansbransjen, og er en profilert bidragsyter i næringslivet i Midt-Norge . Janicke er opptatt av ansvarlige investeringer og at kvinner sikrer sin egen fremtid ved å investere.

team-image

Mia Berg er en låtskriver og artist fra Bergen. De siste årene har hun studert musikk i Oslo, og brukt mesteparten av tiden på å skrive låter og jobbe i studio. I november 2017 holdt hun sin første konsert noen gang, noe som ble satt stor pris på av et stappfullt konsertlokale. Låtene skildrer livet i all sin enkelhet og vanskelighet, og befinner seg innenfor den brede sjangeren populærmusikk.

team-image

Anna er selv gründer, og brenner for å løfte frem andre kvinnelige gründere som faktisk går for det eller ønsker å starte opp selv. Anna elsker oppstartsfasen fra å ta noe fra en tanke til realitet. Gjennom engasjementet i SHE har hun møtt mange flotte kvinner òg menn, som alle fremmer mer mangfold, i alle bransjer.

team-image

Joachim har sin utdannelse fra Høyskolen Kristiania, i design, kommunikasjon og reklame. Han har arbeidet med merkevarebygging og strategisk kommunikasjon med hovedfokus på digital markedsføring, og har jobbet med mange av de største merkevarene i Norden. Han var en av grunnleggerne av digitalbyrået APT, senere en del av TRY-gruppen, og i 2012 startet han arbeidsfellesskapet 657, som er Norges største Co-working space for den kreative bransjen. Han er senest grunnlegger av byrået Superblaise og studentbyrået UT.

team-image

Benedicte er kommunikasjonsrådgiver, taleskriver og bærekraftnerd. Hun er partner i Primus Productions, der hun hjelper ledere få frem det de brenner for. Benedicte har tidligere vært med å bygge opp EAT Foundation. Hun har jobbet som bærekraftansvarlig i H&M Norge og kommunikasjonsansvarlig for Nordic Choice Hotels. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Sponsorer

Innovasjon Norge, Telenor, Danske Bank/The Hub og Empefire er samarbeidspartnerne våre som har bidratt til SHE Future